Büyükşehir Belediyesi asfaltsız yol kalmayacak hedefi doğrultusunda başlatmış olduğu sıcak asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Abalı Mahallesi ve Budaklar Mahallelerini kapsayan 3 bin metrelik grup yolu tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol-Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından 16 ilçe ve şehir merkezinde programlanan sıcak asfalt çalışmalarının adresi Budaklar Mahallesi oldu. Yol-Bak ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3 bin metrelik grup yolu 4 bin 600 kilogram sıcak asfalt kullanılarak vatandaşların Abalı ve Budaklar mahalleleri arasındaki ulaşım daha kaliteli ve konforlu hale getirildi.

3 bin metrelik güzergâh
Yol-Bakım ve Altyapı Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘Sorumluluk alanımızda bulunan arterleri yeni yüzüne kavuşturuyor, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu kapsamda Budaklar mahallemizde 3 bin metrelik grup yolunu 4 bin 600 ton sıcak asfalt kullanarak yeniledik. Planlamalar dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Adapazarı ilçemize, mahallelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.