2019 yılında Sakarya’da 304 kilometrelik yolun asfaltını tamamladıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Gece gündüz demeden şehrimizde yolların daha güvenli ve daha sağlam olması için çaba sarf ettik. 16 ilçemizin hiçbirini geri çevirmeden 304 kilometre uzunluğunda ki yola 426 bin ton sıcak asfalt kullandık. 2020 yılı bizler için hizmet yılı olacaktır. Grup yollarımızın yenilenmesi ve köylerimizin ulaşımını sağlamlaştırmak adına önemli adımlar atacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2019 yılında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2020 yılında da çalışmaların son hızıyla devam edeceğini belirten Başka Yüce, “grup yollarımızın daha güvenli ve sağlıklı bir ulaşıma kavuşmasında gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Sakarya’nın tüm ilçelerinde asfalt çalışması olacak” sözlerine yer verdi.

Hizmet yılı olacak
Açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Bir şehrin olmazsa olmazlarından bir tanesi de yollardır. Güvenli bir ulaşım, yerleşimi de beraberinde getirir. Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli adımlar attık. Bu çalışmalardan bir tanesi de asfalt. 2019 yılı itibariyle Sakarya’da yoğun mesailer harcayarak arterlerimizin yeni yüzlerine kavuşmalarını sağladık. İstekleri geri çevirmeden birçok yolun yenilenmesini gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden şehrimizde yolların daha güvenli ve daha sağlam olması için çaba sarf ettik. 16 ilçemizin hiçbirini geri çevirmeden 304 kilometre uzunluğunda ki yola 426 bin ton sıcak asfalt kullandık. 2020 yılı bizler için hizmet yılı olacaktır. Grup yollarımızın yenilenmesi ve köylerimizin ulaşımını sağlamlaştırmak adına önemli adımlar atacağız. İnşallah Sakarya, 2020 yılında adından sıkça söz ettiren bir il olacaktır” dedi.