Macera Park’ta Yaz Kursları kayıtlarının 29 Haziran Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilecek yaz kurslarımızla bu yaz maceranın adresi yeniden Macera Park olacak. Yaz kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda Yaz Kursları başlıyor. 7-14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği yaz dönemi eğitimleri için kayıtların 29 Haziran Pazartesi günü başlayacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilecek yaz kurslarımızla bu yaz maceranın adresi yeniden Macera Park olacak. Yaz kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

2 bin 600 Öğrenci
Macera Park’ta 2014 – 2015 eğitim ve öğretim dönemi çalışmaları kapsamında 2 bin 600 öğrenciye hizmet sunduklarını da açıklamalarına ekleyen Davut Yüce, “Yaz Kurslarında kayıt işlemlerinin ardından 20 Temmuz Pazartesi günü eğitimlerimiz başlayacak. 6 hafta sürecek yaz kurslarımızda tasarım, fotoğrafçılık, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, spor tırmanışı gibi çeşitli branşlarda çalışmalarımız olacak. İnşallah öğrencilerimiz faydalı bir yaz döneminin ardından okullarına daha sağlıklı ve hazır bir şekilde başlayacaklar” dedi.

Güvenlik Önceliğimizdir
Yüce açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Öğrencilerimiz Macera Park’taki eğitimlerimizle hem yeteneklerini keşfedecek hem de kişisel becerilerini geliştirecek. Alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarımızda birincil öneme sahip konu ise güvenlik. Bu konuda gerekli incelemelerimizi belli periyotlar dahilinde gerçekleştiriyoruz. Yaz Kurslarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 221 40 60 numarasını arayabilirler.”