Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Nasıl Yapılır?’ Projesi’nde öğrenciler bu kez kafe ve restoran hizmeti veren Adı Bahçe işletmesini gezdi. Minikler, işletmenin işleyişi hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı tarafından başlatılan ‘Nasıl Yapılır?’ Projesi’nde inceleme gezileri devam ediyor. Daha önce değişik üretim tesislerini gezen minikler, bu kez Adı Bahçe Kafe ve Restoran işletmesini inceledi. Öğrenciler Restoran Şefi Mehmet Özdemir’den dünya mutfağı hakkında bilgiler aldı. Ürünlerin siparişi, hazırlanması, saklanması ve müşteriye servis edilmesine kadar birçok konuda bilgiler alan minikler, ürünlerin ve siparişlerin hazırlandığı mutfağı da gezme fırsatı buldu. Ziyaretin sonunda İşletme Sahibi Serap Demirel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.