Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki yoğun güzergâhları bayrama hazırlıyor. Daha önce altyapı çalışmalarının tamamlandığı Eski Kazımpaşa Caddesi’nde deforme olan asfalt sökülerek yerine sıcak asfalt seriliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını Kurban Bayramı öncesinde hızlandırdı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından altyapı çalışmaları tamamlanarak kaldırımları yenilenen Eski Kazımpaşa Caddesi’nin 300 metrelik güzergâhında deforme olan asfalt sökülerek yerine sıcak asfalt seriliyor. 900 ton sıcak asfalt ile buluşturulacak olan güzergâh modern bir görünüme kavuşturulacak.

Bölgeye hayırlı olsun
YOLBAK Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Güvenli ve konforlu ulaşım için asfalt çalışmalarımız şehir genlinde hız kesmeden devam ediyor. Eski Kazımpaşa Caddesi Agora AVM önünde yapılan altyapı ve kaldırım çalışmalarının ardından caddemizi sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Bayram öncesi yoğun geçiş güzergâhlarında ulaşımın aksamaması adına yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bölgeye hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.