Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Arp ile Dünya Müzikleri’ isimli konser ile devam etti. Müzikseverlerin beğeniyle takip ettiği programın ardından Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu eserlerinin bulunduğu albümü sanatseverler için imzaladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Arp ile Dünya Müzikleri’ isimli program ile devam etti. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu ve Udi Enver Mete Aslan, en sevilen parçalarını Sakaryalı sanatseverlerle buluşturdu. Çok sayıda sanatseverin katıldığı programın ardından Şirin Pancaroğlu, eserlerinin bulunduğu albümü sanatseverler için imzaladı.