Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Arifiye Neviye Mahallesi ve Hasan Caddesi 2 bin 800 ton sıcak asfalt kullanılarak yenileniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Arifiye Neviye Mahallesi ve Hasan Caddesi asfalt çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuşturuluyor. Toplam uzunluğu bin 700 metre olan arterler, 2 bin 800 ton sıcak asfalt kullanılarak bölgede yaşayan vatandaşların ve Arifiyelilerin hizmetine sunulacak.

Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Şehir genelinde sürdürdüğümüz sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Son olarak Arifiye Neviye Mahallesi ve Hasan Caddesi’nde başlattığımız asfalt çalışmaları tamamlanmak üzere. Ekiplerimizin bir kısmı da Kocaali’de cadde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hava şartları elverdiği sürece asfalt serim işlemlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.