Arifiye’de hayata geçirilen yeni yaşam alanında çalışmaların başladığını açıklayan Recep Karamehmetoğlu, “Yeni yaşam alanımızın içerisinde bulunacak binanın temelleri için kazı dolgu işlemlerini tamamladık. Temel serimini de önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. 2018 yılında açılışını gerçekleştirerek Arifiyeli hemşehrilerimize hediye edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de hayata geçirilen yeni yaşam alanında çalışmalar başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Yeni sezonda Arifiye Park’ı hizmete almak adına çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. İnşallah Arifiye ilçemizde de örnek bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

2018 yılında açılacak
Karamehmetoğlu, “Arifbey Mahallesi’nde bulunan İmam Hatip Lisesi arkasındaki 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yaşam alanımızın içerisinde bulunacak binanın temelleri için kazı dolgu işlemlerini tamamladık. Temel serimini de önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. 2018 yılında açılışını gerçekleştirerek Arifiyeli hemşehrilerimize hediye edeceğiz” diye konuştu.

Sosyal donatı alanları
Recep Karamehmetoğlu, “Yeni yaşam alanımızın içerisinde zengin sosyal donatı alanları yer alıyor. Yürüyüş yolları, yeşil alanlar, kafe-restoran, çocuk oyun alanları, kaykay pisti, basketbol sahası, otopark ve diğer tüm gereklilikler yer alacak. Ayrıca projemiz kapsamında 244 ağacın da yeni yaşam alanına dikimini gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.