Ankara Caddesi Yenileme Projesi’nde çalışmaların başladığını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yenileme projemizin devamında asfalt, aydınlatma ve çevre düzenlemeleri yapacağız. Ekiplerimizin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Adapazarı Ankara Caddesi’ndeki kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmaların başladığını duyurdu. Kısa süre önce bölgede incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, esnaf ve vatandaşlar ile görüşmeleri tamamlamış ve arterin yenileneceği müjdesini şehirle paylaşmıştı. Ardından ihale ile ilgili hazırlıklar başlatılmış, bu konuda da hızlı adımlar atılmıştı.

Çalışmalar Hızla İlerliyor
Projede çalışmaların yaya yollarının yenilenmesi ile başladığını açıklayan Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Ankara Caddesi’ndeki kentsel tasarım ve cadde yenileme projemizi yaya yollarıyla başlatmış bulunuyoruz. Şuanda bu etapta çalışmalar sürüyor. Yenileme projemizin devamında asfalt, aydınlatma ve çevre düzenlemeleri yapacağız. Ekiplerimizin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor” diye konuştu.