Büyükşehir Belediyesi yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda daha önce altyapı çalışmaları SASKİ marifetiyle tamamlanan Erenler ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, deforme olan yol sökülerek başlatılan dönüşüm çalışmaları bordür çalışmaları ile devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ekipleri, şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği dönüşüm ve yenileme çalışmalarına Mehmet Akif Ersoy caddesinde devam ediyor. Daha önce SASKİ marifetiyle tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından 850 metrelik güzergâhta üst yapı çalışmaları hız kazandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından daha önce sökülen asfaltın ardından gerçekleştirilen bordür yenileme çalışmalarının akabinde güzergâh sıcak asfalt ile buluşturulacak.

Modern bir görünüme kavuşacak
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiğimiz dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde üst yapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. 850 metrelik güzergâhta bordür ve kaldırım çalışmalarını tamamladıktan sonra, caddeyi sıcak asfalt ile buluşturarak güzergahı Sakarya’mıza yakışır güzel bir görünüme kavuşturacağız. Çalışmalar süresince bölge halkının göstermiş olduğu hassasiyete teşekkür ederiz” denildi.