Akyazı'nın Geleceği Parlak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesini ziyaret etti..

Kaynaklarımızı eşit bir şekilde dağıtacağız

Büyükşehir Belediyesi olarak belediye kaynaklarını bütün ilçelere eşit bir şekilde dağıtacaklarını da söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Önümüzdeki dönemde hizmetlerin artarak devam etmesi için çalışmalara başladık. İnşallah bütün ilçelerimize, bütün beldelerimize, bütün köylerimize belediye kaynaklarını eşit bir şekilde dağıtacağız. Hizmetin en kalitesini vatandaşlarımızın ayağına götüreceğiz. Akyazı da; köyleriyle, mahalleleriyle ilimizin en gözde ilçelerinden. Bu gelişmesi devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Yaşar Yazıcı ise, Haziran ayında tekrarlanacak olan seçimleri AK Parti olarak kazanacaklarını ve Akyazı’ya hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Zeki Toçoğlu ve Yaşar Yazıcı ziyaretlerinin ardından köy sakinleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.