Akyazı Altındere, Kabakulak, Uzunçınar ve Eskibedil mahallelerinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “Sağlıklı günlerde güvenle seyahatler için dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Akyazı ilçemizde Altındere, Kabakulak, Uzunçınar ve Eskibedil mahallelerini yeni yüzüne kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı Altındere, Kabakulak, Uzunçınar ve Eskibedil mahallelerinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve bürokratların eşlik ettiği Başkan Ekrem Yüce, çalışmaların bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Ekrem Yüce, daha sonra Sapanca’da ilçe belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi, destek olacaklarını paylaştı.

Hayırlı olsun
Belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarının hızla sürdürüldüğünün altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Ekiplerimiz Akyazı ilçemizin Kabakulak, Uzunçınar ve Eskibedil mahallelerini kapsayan 6 bin 750 metrelik grup yolunu 9 bin 520 ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturdu. Ayrıca Altındere mahallesinde asfaltı tamamlanamayan 800 metrelik güzergâhta da asfalt işlemleri sona erdi. Yeni yüzüne kavuşturulan güzergahlar hem şehrimize hem de ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya’ya yakışan yollar
Sağlıklı günlerde güvenle seyahat için dönüşüm çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Bir yandan koronavirüsle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, bir yandan da hamdolsun hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Çalışmaların yapıldığı bölgelerde, caddelerde, sokaklarda yaşayan hemşehrilerimizden de özellikle hassasiyet bekliyoruz. İnşallah şehrimizin tamamında sağlıkla ve güvenle ulaşımı sağlayacak yollar inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.