Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Serdivan'da devam etti. Etkinliğe katılan Başkan Ekrem Yüce, “7. Koğuştaki Mucize'yi izledik. Hemşerilerimizin teveccühüne çok teşekkür ederim. Arabalı sinema etkinliklerimize devam edeceğiz” diyerek etkinliklerin devam edeceğini paylaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Serdivan'da devam etti.  Başkan Ekrem Yüce’nin de katıldığı etkinlikte Serdivan Helikopter Pisti’ni dolduran sinemaseverler gişe rekorları kıran 7. Koğuştaki Mucize adlı dram filmi seyrettiler.

Arabalı sinema etkinlikleri devam edecek
Büyük bir görsel şölene sahne olan etkinliğin ardından Başkan Ekrem Yüce, “7. Koğuştaki Mucize'yi izledik. Hüzünlendik, gözlerimiz yaşardı. Hemşerilerimizin teveccühüne çok teşekkür ederim. Arabalı sinema etkinliklerimize devam edeceğiz” diyerek etkinliklerin devam edeceğini belirtti. 200’ü aşkın arabalı sinemaseverin katıldığı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çay ikram edilirken etkinliğin yapıldığı alanda maske ile sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesi için uyarılarda bulunuldu.