Pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri 32 Evler Mahallesi’nde şehrin en işlek güzergâhlarından olan Beşköprü Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturuyor. İlk etapta altyapısı çalışmaları kapsamında tamamlanan 500 metrelik kısımda yaklaşık bin 500 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordnasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu günleri fırsata çevirerek asfalt serim işlemine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda 32 Evler Mahallesi’nde bulunan ve şehrin yoğun kullanılan güzergâhlarından olan Beşköprü Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı. SASKİ marifetiyle altyapısı tamamlanan kısımlarda başlayan asfalt çalışmalarının ilk etabında 500 metrelik kısımda bin 500 ton sıcak asfalt güzergâhla buluştu. Altyapının tamamlanmasıyla birlikte başlayacak olan ikinci etap çalışmalarının ardından toplamda bin 400 metrelik güzergâhta yaklaşık 4 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Ortalama 10 metre genişliğe sahip olan güzergâhın, çalışmaların tamamlanmasının ardından modern ve şık bir görünüme kavuşacağı belirtildi.