Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ulusal ‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasında başvurular sona erdi. Sakarya’nın tarihine, doğal güzellikleri, sosyal yaşamına ışık tutacak yarışmaya, 261 katılımcı 1107 fotoğrafla katılım sağladı. Ödül töreninin daha sonra gerçekleştirileceği yarışmanın sonuçları 5 Aralık tarihinde açıklanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Ulusal Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasında başvurular sona erdi. 261 katılımcının 1107 fotoğrafla katıldığı yarışmada sonuçlar 5 Aralık tarihinde www.sakarya.bel.tr adresinden açıklanacak.

Sakarya’nın içerisinde barındırdığı doğal ve tarihi güzelliklerine, kültürel mirası ve sosyal yaşamına ışık tutacak fotoğraf yarışmasının ödül töreninin tarihi daha sonra açıklanacak. Yarışmanın seçici kurulunda İbrahim Zaman, İsa Cida, İzzet Keribar, Merih Akoğul, İhsan Korkut, Sinan Çileli ve Servet Sezgin yer alıyor.

Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür edilerek, “Şehrimiz tarihi ve doğal güzelliklerini, sosyal yaşamını ve kültürel mirasını fotoğraf kareleriyle kayıt altına almak, görsel hafızayı yenilemek, şehrimizin tanıtımını yapmak, sanatı ve sanatçıyı desteklemek için gerçekleştirdiğimiz yarışmaya yoğun bir katılım oldu. 261 katılımcının 1107 karesi içinden en iyileri seçici kurulumuz tarafından belirlenecek. Tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür ediyor, sonuçların şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

3. Ulusal Sakarya Bir Başka konulu fotoğraf yarışmasında ödüller ise şu şekilde olacak;

Birincilik: 15.000 TL

İkincilik: 12.000 TL

Üçüncülük: 9.000 TL

Mansiyonlar (3 eser): 5.000 TL      

Sergilemeler (En fazla 50 eser): 500 TL