27 Nisan'a Ertelendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek “Gülen Çocuklar Şenliği” 27 Nisan Cumartesi gününe ertelendi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Şenliğimizi olumsuz hava koşulları nedeniyle 27 Nisan Cumartesi gününe erteledik. Kentpark’ta düzenleyeceğimiz şenliğimizde çocuklar aileleri ile birlikte keyifli anlar yaşayacak. Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez düzenleyeceği “Gülen Çocuklar Şenliği” 27 Nisan Cumartesi gününe ertelendi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Çocuklar bizim umudumuz. Geleceğimiz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, güneşli ve güzel havaları çocuklarımızla birlikte karşılamak için düzenleyeceğimiz şenliğimizi olumsuz hava koşulları nedeniyle 27 Nisan Cumartesi gününe erteledik. Şenlikte çocuklarımız ödüllü yarışmalarla yeteneklerini sergilerlerken animasyon ve şovlarla da aileleri ile birlikte eğlenceli dakikalar yaşayacak. Kostüm karakterlerin renk katacağı şenlikte, Kentpark’a şişme oyun parkları da kurulacak. Gülen Çocuklar Şenliğimiz 27 Nisan Cumartesi günü Kentpark’ta başlıyor. Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.