Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de düzenlenen motivasyon etkinliğinde performans sergileyen engelli kursiyerler hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gözler önüne serdiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğünün ilçelerde yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde Kocaali Bahçem Düğün Salonu’nda motivasyon etkinliği düzenlendi. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün ‘Engelsiz Eğlence Platformu’  adı altında düzenlediği etkinlikte neşeli anlar yaşanırken, hayatı paylaşmaya engel olmadığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Renkli etkinliklerle dolu bir gün
Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim alan engelli öğrencilerin hazırladığı ilçelerde motivasyon etkinliğinde yöresel kıyafetler eşliğinde oynanan halk oyunları ve koro ekibi tarafından gerçekleştirilen performanslar büyük beğeni topladı. Ozan Rıdvan Kır’ın da sahne aldığı programa, öğrencilerin seslendirdikleri şiirler ayrıca renk kattı. Program sonunda katılımcılara yemek ikramı yapılırken, Karasu sahilinde kemençe ve tulum eşliğinde oynanan horonlar ile etkinlikler son buldu.