Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Seyirlik Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Üçüncü Koğuş’ isimli oyun ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Seyirlik Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Üçüncü Koğuş isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Ünlü oyuncu Hacı Ali Konuk ve ekibinin performansı izleyicilerden tam not aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin de katıldığı etkinliğe kültür sanat dostları büyük ilgi gösterdi.

Ayakta alkışlandı
Günler öncesinden biletleri tükenen tiyatro gösteriminde üç numaralı koğuşun duygusal ve komik hikayesi ayakta alkışlandı. AKM’de sahnelenen gösterimin sonunda Başkan Ekrem Yüce, oyuncuları tebrik ederek, etkinliğe katılan kültür sanat dostlarına teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Şubat Kültür Sanat Etkinliklerinin takvimde belirtilen gün ve programlarla devam edeceği ifade edildi.