Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘En İyi Çocuk Ödülü’ adlı tiyatro gösterimi ile devam edecek. Saat 11.00 ve 14.00’da iki seans olarak sergilenecek olan çocuk oyunu 17 Şubat Pazartesi günü AKM’de minik sanatseverlerle buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘En İyi Çocuk Ödülü’ adlı tiyatro oyunu ile devam edecek. 17 Şubat Pazartesi günü AKM’de minik izleyicileri ile buluşacak olan çocuk oyunu saat 11.00 ve 14.00 olmak üzere iki seansta sergilenecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “AKM’de gerçekleşecek olan ‘En İyi Çocuk Ödülü’ isimli çocuk tiyatrosu etkinliğine tüm tiyatro severler davetlidir. Katılmak isteyen vatandaşlar ebilet.sakarya.bel.tr üzerinden ya da Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımızdan bilet temin edebilir” denildi.