Zabıta Dairesi'nde Atama Sevinci

Başarı sertifikaları teslim edildi
Ataması gerçekleştirilen personele yeni görevlerinde başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ataması gerçekleştirilen personelimizi tebrik ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Her yeni rütbe ayrı bir sorumluluk getirir. Daha önceki görevlerini başarılı bir şekilde yürüten personelimizin yeni görevlerinde de aynı azmi ve başarıyı göstereceğine inancımız tam” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu’nun ardından konuşan Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan ise, amir ve komiser kadrolarına atanan zabıta personelini tebrik etti. Programın devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, zabıta memurluğundan komiserliğe ve zabıta komiserliğinden amirliğe yükselen personele sertifikalarını takdim etti.

Amir ve komiser kadrolarına atama
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından verilen iki haftalık eğitimin ardından yapılan sınavda başarılı olarak kadro yükseltme hakkı kazanan personeller ise; Zabıta memurluğundan Zabıta Komiserliğine; Selami Ferah, Yılmaz Güzel, Murat Say, Atilla Yetim, Aytekin Altun; Zabıta Komiserliği’nden Zabıta Amirliği’ne ise Mustafa Ören, Selami Kızılarslan, Şennur Babaalipur, Yaşar Kılıç.