Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü kapsamında Yorgalar Mezarlığı Şehitliğinde temizlik işlemleri gerçekleştirildi. Bu kapsamda şehitlik boyandı, temizlendi ve çiçekler ekildi. Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yorgalar Mezarlığı Şehitliğinde boyama ve temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” denildi.