Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Yaman, “Sokak hayvanlarını donma tehlikesine karşı bulundukları yerden alıyor, barınaklarımızda misafir ediyoruz. Vatandaşlarımız, kış şartlarının her geçen gün ağırlaştığı bu günlerde sokakta kalan hayvanlar için 444 40 54 numaralı telefondan ihbarda bulunsunlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, sokak hayvanları için çağrıda bulunarak, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz sokak hayvanları için ortaklaşa çalışmalar gerçekleştiriyor. Tüm paydaşlarımız ile koordineli çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz olumsuz hava koşullarından etkilenen hayvanları donma tehlikesine karşı bulundukları yerden alıyor. Daha sonra barınaklara ulaştırıyor. Geçici Hayvan Bakımevi’ne getirilen hayvanların birincil ihtiyaçlarını gidererek, misafir ediyoruz. Vatandaşlarımız, kış şartlarının her geçen gün ağırlaştığı bu günlerde sokakta kalan hayvanlar için 444 40 54 numaralı telefondan ihbarda bulunsunlar” diye konuştu.