Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlenecek olan “Özel Gereksinimli Bireylerde Sağlıklı Beslenme” konulu konferans, 17 Ekim Salı günü katılımcılarla buluşacak. Sosyal Gelişim Merkezi’nde saat 14.00’da başlayacak olan programa, Diyetisyen Zeynep Bozat konuşmacı olarak katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından özel gereksinimli bireylerde sağlıklı beslenmenin konuşulacağı bir konferans programı düzenlenecek. İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlikte Diyetisyen Zeynep Bozat, özel gereksinimli bireylerin sağlıklı beslenmesine ilişkin bilgiler verecek. 17 Ekim Salı günü saat 14.00’da başlayacak etkinliğe Sosyal Gelişim Merkezi ev sahipliği yapacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Diyetisyen Zeynep Bozat’ın katılacağı konferansa tüm aileler davet edildi.