Büyükşehir Belediyesi Yaz Kampında 3’üncü gurup üyesi minik izciler de İl Ormanı’na çadırlarını kurdu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Yaz Kampı’yla doğa ortamında eğlenceli ve dinlendirici etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerimize takım ruhu kazandırmayı amaçlıyoruz. 3’üncü gurup üyesi 110 minik izcimiz de İl Ormanı’na kamp kurdu. Öğrencilerimiz 16 Ağustos Cumartesi gününe kadar farklı bir deneyimi arkadaşları ile birlikte yaşayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Büyükşehir Yaz Kampı’nda 3’üncü gurup öğrencileri de etkinliklere başladı. İl Ormanı’nda 11 - 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamp programı hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Minik izcilerimizin yoğun geçen eğitim öğretim yılının stresini eğlenerek, farklı deneyimleri hep birlikte yaşayarak atacak olması bizi ayrıca mutlu ediyor. 29 eğitmenin görev aldığı Yaz Kampında çocuklarımız kişisel becerilerini sergileme imkânı bulacakları çok çeşitli etkinlik ve oyunlarla farklı bir deneyim yaşayacak” diye konuştu.

110 öğrenci katılacak
Aktürk, “Yaz Kampı’yla doğa ortamında eğlenceli ve dinlendirici etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerimize takım ruhu kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz Büyükşehir Yaz Kampı’na dört gurupta 630 öğrencimiz katılacak. 1 ve 2’inci gurup öğrencilerimizin İl Ormanı’ndaki kamp programları sona ermişti. 3. gurup üyesi 110 minik izcimiz de İl Ormanı’na kamp kurdu. Öğrencilerimiz 16 Ağustos Cumartesi gününe kadar farklı bir tecrübeyi izci arkadaşları ile birlikte yaşayacak” ifadelerini kullandı.