Kadro için başvurular sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı, taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulama kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Muazzez Saygıdeğer’i ziyaret ederek, tüm personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çalışmalarında kolaylıklar diledi
Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, “Taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulama başvurularının devam ettiği Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ettik. Yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Sendikamız adına tüm çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Kadroya girecek olan çalışma arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son gün 11 Ocak Perşembe
Sendika Başkanının ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Muazzez Saygıdeğer, “Taşeron olan işçi arkadaşlarımızın kadro başvurularını almaya devam ediyoruz. 11 Ocak Perşembe gününe kadar başvurular devam edecek. Şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.