Hızırtepe Mahallesi’nde eski Yurt Caddesi olarak bilinen Cevat Ayhan Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Murat Mutlu, “Modern bir görünüme kavuşan caddemizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” derken; Hızırtepe Mahalle Muhtarı Bedri Arslan, “65 senelik geçmişi olan mahallemiz ilk defa böyle bir cadde gördü. Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Hızırtepe Mahallesi’nde eski Yurt Caddesi olarak bilinen Cevat Ayhan Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Adapazarı Belediyesi işbirliğiyle Cevat Ayhan Caddesi’ne modern bir görünüm kazandırdıklarını aktaran Murat Mutlu, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.

Yurt Caddesi’ne modern yüz
Mutlu, caddede gerçekleştirdikleri çalışmaları dile getirerek konuşmalarını tamamladı: “Cevat Ayhan Caddesi’nde yenileme çalışmaları için talepler alıyorduk. Hemen ihaleye çıktık. Kaldırım imalatları gerçekleştirdik. Kaldırımları granit kaplama olarak değiştirdik. Caddede ayrıca aydınlatma çalışmalarını da tamamladık. İlçe belediyemiz de caddenin asfaltını yeniledi. Cevat Ayhan Caddesi modern bir görünüme kavuştu. Çalışmalarımızın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mahalleli çok memnun
Hızırtepe Mahalle Muhtarı Bedri Arslan, caddede yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Arslan, “65 senelik geçmişi olan mahallemiz ilk defa böyle bir cadde gördü. İlk olarak SEDAŞ kabloları yer altına aldı. Kaldırımlarımız granit olarak değiştirildi. Aydınlatmalarımız yapıldı. Mahalle sakinlerimiz çalışmalardan çok memnun kaldılar. Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.