Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi’nin çevre düzenleme çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. Projenin çevre düzenleme çalışmalarına 2 firma teklif sundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent’te inşa edilecek olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi’nin 2. etap çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi üstlendi. Çelebi, “Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projemizin 1. Etabını kapsayan ihalemizi gerçekleştirmiştik. Şimdi ise çevre düzenleme çalışmaları için ihalemizi tamamladık. Komisyonumuz gerekli değerlendirmelerinin ardından sonuçları kamuoyuyla paylaşacak. Hayırlı olsun” dedi.

Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi 2. Etabı için istekliler ve teklifleri şu şekilde;
1- Marmara Fidancılık – Erfa İnşaat Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı                               10.400.000,25 TL

2- Hilal Çevre Düzenleme Tem. Taah. Tic. ve Nak.  Ltd. Şti.                                   8.988.836,79 TL