Soğuk hava şartlarının etkisini arttırmaya başlaması ile birlikte sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, “Sokakta kalmış sahipsiz dostlarımıza yardım eli uzatmak için başlattığımız yerinde besleme uygulamamız devam ediyor. Görevli ekiplerimizce, şehrin belirli noktalarına yiyecek bırakılıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü soğuk hava şartlarının etkisini arttırmaya başlaması ile birlikte sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Barınak dışında kalan sokak hayvanlarına yönelik yerinde besleme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini dile getiren Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalarda vatandaşlardan da hassasiyet beklediklerini belirtti.

Hassasiyet çağrısı
Nagihan Yaman, “Bu soğuk havalarda, sokakta kalmış sahipsiz dostlarımıza yardım eli uzatmak için başlattığımız yerinde besleme uygulaması devam ediyor. Görevli ekiplerimizce, şehrin belirli noktalarına yiyecek bırakılıyor. Vatandaşlarımızdan ise bu projeye destek vermelerini ve kapılarının önüne bir kap yiyecek bırakmalarını rica ediyoruz. Böylelikle çok daha fazla dostumuza ulaşmış oluruz. Unutmamalıyız ki, dostlarımız kış koşullarında yiyecek bulmakta zorlanıyor ve dirençleri zayıflıyor. Bu konuda duyarlı ve bilinçli hareket etmeyi sürdürmeliyiz.”