Büyükşehir'den Altyapıya Dev Destek

İhale 21 Ocak’ta
Sakaryaspor’a modern bir altyapı tesisi kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, “21 Ocak Salı günü; antrenman sahası ve tam donanımlı konaklama binasının yer alacağı modern Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor Altyapı Tesisi’nin ihalesini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

 

20 dönüm araziye modern tesis
Başkan Toçoğlu, “20 dönüm arazi üzerine hayata geçirilecek Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor Altyapı Tesisleri, konaklama tesisi, çim sahaları ve tribünüyle modern bir görünümde olacak. İnşa edilecek ana binada yemekhane, masaj ve kondisyon salonları ve 25 kişinin konaklayabileceği tam donanımlı odalar yer alacak” şeklinde konuştu.

 

Konaklama tesisi, sahalar ve tribün binası
Tesis içerisinde inşa edilecek Tribün Binası ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “850 kişilik tribün binasında soyunma odalarının yanı sıra, dinlenme odaları ve bekleme salonları yer alacak. Şehrimize önemli bir değer katacak projemizin Sakarya’mıza ve tüm spor camiamıza hayırlı olmasını temini ediyorum” ifadelerini kullandı.