Büyükşehir Meclisi 9 Temmuz Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 53 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 9 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek oturumda ilave 4 madde ile 53 gündem karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

3 mahalleye 8,5 milyonluk altyapı
Toplantıda; SASKİ’nin Adapazarı’na bağlı Bağlar-Köprübaşı ve Süleymanbey Mahalleleri’nde 8,5 milyonluk maliyetle inşa edeceği atıksu inşaatı için süreç başlatılacak. Meclis üyeleri Belediye otobüslerinde 1 saat içerisinde ikinci binişlerde geçerli olan yüzde 50 aktarma indirimi kaldırılması ve ikinci binişlerin ücretsiz olması için karar alacak.