Büyükşehir eliyle Söğütlü’de önemli yatırımların hayata geçirildiğini belirten Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “İlçemizde bin 200 metrelik kutu menfez inşa çalışmaları tamamlandı. Hemşerilerimizin yaz aylarında yaşadığı koku sorunu tarihe karışmış oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Söğütlü’de başlattığı betonarme kanal geçişi yapım çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Söğütlü’de yeni projelerin devam edeceğini belirten Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Yerleşim bölgeleri arasında kalan açık kanallar için bin 200 metrelik kutu menfez inşa ettik. Söğütlü için çok önemli bir proje tamamlandı. Hemşerilerimizin özellikle yaz aylarında yaşadığı koku sorununu böylece çözüme kavuşturduk” diye konuştu.

Bin 200 Metre
Genç, “2014 yerel seçimleri sonrası göreve geldiğimizde yerleşim yerleri arasında kalan ve açık olan kanalların kapatılması konusunda hemşerilerimizin yoğun talebi vardı. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda bölge için Büyükşehir Belediyesi tarafında proje hazırlandı.  Ardından hemen bölgede SASKİ ekipleri çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yerleşim yerleri arasında bulunan bin 200 metrelik kutu menfez inşa çalışmaları tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hizmet Teşekkürü
İlçede yatırımların devam edeceğini de belirten Hüseyin Genç, “Projemizin tamamlanmasıyla yerel seçimlerde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmiş olduk. Hemşerilerimizin yaz aylarında yaşadığı koku sorunu tarihe karışmış oldu. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışmaya ve hemşerilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. İlçemizde yapılan tüm yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.