Arifiyeli Sporcular Sahaya İndi

9 branş 960 sporcu
Yaz Spor Okulları açılış konuşmasını Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu gerçekleştirdi. Konuşmasında genç bir nüfusa sahip ülkemizde, spora ve sporcuya sunulan imkânların önemine değinen Karakullukçu, “Çocuklarımızın boş vakitlerini disiplinle geçirmesine olanak sağlayan bu tür faaliyetlerin varlığı bizi çok memnun ediyor. Gençlerimizin yeteneklerini ve kabiliyetlerini gösterebilmeleri açısından önemi büyük olan yaz spor okullarının ilçemizde de düzenleniyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Arifiye’de 9 branşta toplam 960 yavrumuz sporun güzelliğinden yararlanabilecek. Bu vesileyle her zaman sporun ve sporcunun yanında olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gençliğe ve spora büyük hizmet
Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal ise, yaz spor okullarının düzenlenmesinin gençliğe ve spora büyük bir hizmet olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımızın değişik branşlarda kabiliyetlerini sergileme imkânları bulacakları bu tür faaliyetleri büyük bir heyecanla izliyoruz. Beden ve ruh sağlığı bütünlüğünü sağlayan, sporun eşsiz imkânlarını sunan değerli Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Çocuklar geleceğimizin güvencesidir
Yaz spor okullarının öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından büyük heyecan ile karşılanmasının mutluluk verdiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Yaz Spor Okullarını bu yıl tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın gelecek güvencesi ve yaşama sevinci olduklarını benimseyen ilkeli duruşumuz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle yaklaşık 15 bin çocuğumuza bu yaz spor yapma imkânı sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yorucu ve uzun bir okul döneminin ardından spor yapma ve kendilerini geliştirme imkânı bulacak yavrularımız için sürdürdüğümüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.