Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 17 Kasım Salı ve 18 Kasım Çarşamba günleri ‘Demir’ oyunu tiyatro severler ile buluşacak. Gösterimler AFA’da gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Konya Devlet Tiyatrosu’nun ‘Demir’ oyunu Sakaryalı tiyatro severler ile buluşacak. 17 Kasım Salı ve 18 Kasım Çarşamba günleri AFA’da gerçekleştirilecek gösterimler saat 20.00’da başlayacak. Yapılan açıklamada, etkinlik için biletlerin 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan temin edilebileceği, e-bilet için ise Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasının (www.sakarya.bel.tr) ziyaret edilebileceği ifade edildi.