Büyükşehir Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmaları tamamlanan Erenler Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güller, Yazlık ve Sağlık Caddeleri büyük beğeni topluyor. Yapılan açıklamada dönüşüm çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmaları tamamlanan caddeler büyük beğeni topluyor. Erenler Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güller, Yazlık ve Sağlık Caddelerinin altyapıları yenilenmiş, üstyapılarında da gerekli yenileme çalışmaları yapılmıştı. Deforme olan caddelerin yollarına asfalt dökümü yapılmış, aydınlatma ve kaldırımlarıyla modern bir görünüme kavuşturulmuştu. Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şehrin önemli arterleri arasında yer alan caddelerin yenilenen yüzleriyle vatandaşların kullanımında olduğu ifade edilerek, dönüşüm çalışmaların yeni caddelerde devam edeceği belirtildi.