Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Yenikent bölgemize özel önem veriyor, bölgeye değer katacak çalışmalar üzerinde istişarelerimizi sürdürüyoruz. İnşallah sıkı diyaloğumuzu devam ettirecek ve bölgemizin ihtiyaç ve taleplerini hızla çözüme kavuşturacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan ve yönetimi ile bir araya geldi. Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik ile Korucuk Mahalle Muhtarı Cevdet Koçak’ın da yer aldığı buluşmada Başkan Ekrem Yüce, Yenikent bölgesine özel önem verdiklerini belirterek, bölgeye değer katacak çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi. Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan ise Başkan Ekrem Yüce’nin uzun yıllardır elde ettiği tecrübelerle hem Sakarya’ya hem de Yenikent bölgesine pek çok hizmet kazandıracağına inandıklarını dile getirdi.

Gelişim ve büyümeyi destekleyeceğiz
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Yenikent bölgemiz her geçen gün gelişen bir yapıya sahip. Bölgenin gelişimini destekleyecek, hemşehrilerimizin yaşamına kolaylık sağlayacak çalışmaları inşallah bölgemize ulaştıracağız. Gerek muhtarlarımızla gerekse vatandaşlarımızla iletişim halindeyiz. Talep ve beklentileri biliyoruz. Ulaşım anlamında raylı sistemleri şehirle buluşturma hedefi ve düşüncesindeyiz. İnşallah hemşerilerimizle ve muhtarlarımızla her zaman beraber olacak, bölgemizin ihtiyaç ve taleplerini hızlıca çözüme kavuşturacağız” dedi