Yeni Terminale Sefer Sayıları Arttı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 1 Şubattan itibaren tren seferlerinin duracak olması nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için Kent Meydanı’ndan Yeni Terminale giden otobüs hatlarında sefer sayılarını artırıyor. Kent Meydanı’ndan kalkıp Orhangazi Bulvarı üzerinden devam ederek Yeni Terminal’e ulaşan güzergâhta bundan sonra 78 sefer düzenlenecek. Ayrıca yine Kent Meydanı’ndan kalkıp Yeşiltepe üzerinden devam ederek Yeni Terminal’e ulaşan güzergâhta ise bundan böyle 49 sefer düzenlenecek. Sefer sayılarının artışı ile ilgili detaylı bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Kamuoyumuzun da yakından bildiği üzere demiryollarındaki bakım ve onarım nedeniyle 1 Şubattan itibaren tren seferleri belli bir süre için duracak. Tren seferlerinin durması nedeniyle ulaşım yeni terminalimizden sağlanacak. O yüzden biz de yeni terminalimize giden otobüs hatlarımızda sefer sayılarını artıyoruz. 1 Şubat Çarşamba günü saat 05.00’ten itibaren artık yeni terminale 10 dakika sefer düzenleyeceğiz. Kent Meydanı’ndan kalkıp Orhangazi Bulvarı üzerinden devam ederek Yeni Terminal’e ulaşan güzergahta bundan sonra 78 sefer düzenleyeceğiz. Ayrıca Kent Meydanı’ndan kalkıp Yeşiltepe üzerinden devam ederek Yeni Terminal’e ulaşan güzergahta ise bundan sonra 49 sefer düzenleyeceğiz. Diğer yandan kampus ile yeni terminal arasındaki seferlerimiz devam edecek. Hemşerilerimize saygıyla duyururuz” dedi.