Unkapanı için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşlarımızın şehir hayatı içinde durup dinlenebilecekleri, nefes alabilecekleri alanları onlara kazandırmak adına durmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yakın zamanda projemizin temel atma törenini de gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Unkapanı Meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bin 500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek yeni meydan ve yer altı şadırvanı ile bölge yeni bir yaşam alanına sahip olacak. Sakarya’ya daha iyi hizmet edebilmek adına durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüce, projenin Sakarya’ya ve bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.

Vatandaşlarımız için çalışıyoruz
Proje tamamlandıktan sonra şehre farklı bir soluk kazandıracaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşlarımızın şehir hayatı içinde durup dinlenebilecekleri, nefes alabilecekleri alanları onlara kazandırmak adına durmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Proje için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık bin 500 metrekare alanda tamamlanacak Unkapanı Meydanı’nda vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yer altı şadırvanı da inşa edeceğiz. Yakın bir zamanda projemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çalışmalar sürüyor
Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Unkapanı Meydanı ve Yer Altı Şadırvanı projesi kapsamında fore kazık çalışmalarımız sürüyor. Zemin altında 500 metrekarelik yer altı şadırvanı oluşturacağız. İçerisinde hem tuvalet hem de abdest alınabilecek yerler olacak. Proje kapsamında aynı zamanda Çeşme Meydanında granit taşlı kaldırımlar kullanarak yenileme çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.”