Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve beraberindeki heyet ile buluşan Başkan Yüce, “Ferizli’de 33 kilometrelik güzergâhları yeni yüzüne kavuşturduk. 13 milyonluk üstyapı yatırımın ardından şimdi de Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet Caddelerini yeniliyoruz. 17 kilometre uzunluğunda kanalizasyon, Sinanoğlu'nda yaklaşık 15 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin altyapı ile üstyapı çalışmaları ve farklı alandaki hizmetleriyle artık yeni bir Ferizli doğuyor."

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. İlçede gerçekleştirilen çalışmaların masaya yatırıldığı görüşmede Başkan Yüce, nazik ziyaretleri dolayısıyla Gündoğdu ve beraberindekilere teşekkür etti. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ise, “Sakarya'mızın gelişimi ve değişiminde büyük başarılara imza atan, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkanımız Ekrem Yüce'ye ilçem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

33 kilometre yenilendi
Ferizli’nin her geçen gün gelişen Sakarya’nın parlayan ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir ve ilçe belediyesinin uyumlu çalışmalarının hizmetlere de yansıdığını dile getirdi. Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu yana asfalt hamlesi ile yenileme çalışmalarımızı başlattık. Ferizli’de yaklaşık 33 kilometrelik güzergâhları yeni yüzüne kavuşturduk. 13 milyonluk üstyapı yatırımın ardından şimdi de Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet Caddelerini yeniliyoruz. Kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacak ve caddelerimiz Ferizli’ye yakışan bir görünüme kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.

Altyapıya güvence
İlçenin altyapısını güvence altına alacak adımları da attıklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Kemalpaşa, İnönü, Devlet ve İstiklal mahallelerinin atık sularını toplayarak Karaman Atıksu Arıtma Tesisine ulaştıracak yaklaşık 17 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Sinanoğlu Mahallesi’nin yaklaşık 15 kilometrelik içmesuyu hattını yeniliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin altyapı ve üstyapı çalışmaları ile daha birçok farklı alandaki hizmetleriyle artık yeni bir Ferizli doğuyor” ifadelerini kullandı.