Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürüren Faik Baysal Kütüphanesi, yaz aylarında çocukların ve gençlerin uğrak adresi olmaya devam ediyor. Kütüphane içinde bulunan 25 bine yakın kitap sayesinde tüm kitapseverler kolaylıkla istediği kitaba ulaşabilme fırsatı yakalıyor. 11 bini aşkın üyesi bulunan Faik Baysal Kütüphanesi gerek konumu, gerekse fiziki yapısı ile Sakarya’da öncü bir kitap merkezi durumundadır. 7’den 70’e her kesime hitap eden ve yeni çıkan kitaplarla sürekli büyüyen kitap merkezi haftanın her günü saat 19.00’a kadar hizmet vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Çocuklarımıza erken yaşlardan itibaren kitap sevgisini ve okuma alışkanlığını kazandırmak için tüm kitapseverleri kütüphanemize üye olmaya ve buradaki hizmetlerden faydalanmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.