Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yaz etkinlikleri Kocaali’de kültür sanat dostları ile buluşuyor. Kocaali Sahili’nde gerçekleştirilecek etkinliklerin ilki saat 19.00’da animasyon gösterileri ile başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yaz etkinlikleri kültür sanat dostlarına etkinlik dolu bir mevsim yaşatmaya devam ediyor. 13 Ağustos Perşembe günü Kocaali Sahili’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler saat 19.00’da başlayacak. Animasyon gösterileri ile başlayacak olan program saat 20.00’de Seçkin Bayramoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gölge Oyunu ile devam edecek ve saat 21.00’de Animasyon film gösterimi olan ‘Sihirbazın Balonu’ ile son bulacak.

Kocaali’de bir gecede 3 etkinlik
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ağustos yaz etkinlikleri kapsamında 13 Ağustos Perşembe günü birbirinden özel 3 program ile Kocaali Sahili’ndeyiz. Hemşerilerimizi sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.