Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında boş kalan caddelerde deforme olan yaya çizgilerini boyayarak yeniledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde yaya güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde aktarılması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması bulunan şehirde yoğun olarak kullanılan güzergâhların muhtelif yerlerindeki caddelerde yaya çizgileri yenilendi.

Çalışmalar devam edecek

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın güvenli olarak yolun karşına geçmesi için şehrin muhtelif yerlerinde boyama çalışması başlatıldı. Kışın ve yazın hava şartlarından etkilenen, boyaları silindiği için yaya geçidi olduğu tam olarak anlaşılmayan ve yıpranan yaya geçitlerinin boyama çalışmaları devam ediyor. Boyama çalışmaları planlanan program dâhilinde devam edecek” ifadelerine yer verildi.