Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlediği yemek programında yaşlılarla bir araya geldi. Başkan Yüce, “Biz Yaşlılar Haftası olduğu için değil bu haftayı vesile kılarak bir arada olduk. Biz YADEM bünyesi altında bin kişiden fazla yaşlı vatandaşımıza hizmet vermekteyiz. Bugüne kadar 30 bin yaşlımıza hizmet verdik. Sizlere hizmet ederken mutluluk duyuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. ‘Her Zaman Yanınızdayız’ başlığı altında düzenlenen yemekte yaşlılara moral ve destek verildi. Programda yaşlılara çiçek dağıtıp tek tek hal ve hatırları soran Başkan Yüce, aynı zamanda talebi olan yaşlıların isteklerinin hemen yerine getirilmesi için talimat verdi. Yaşlıların her zaman başının tacı olduğunu söyleyen Başkan Yüce, onlar bizim atalarımız onların her anlarında yanında olarak her dertlerine derman olmalı ve hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalara bugün olduğu gibi her zaman öncelik vermeliyiz ifadelerini kullandı.

30 bin yaşlıya hizmet verdik
Başkan Yüce, “ Saygıdeğer eli öpülesi büyüklerimiz. Bu güzel günde sizlerle bir araya gelmekten sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyuyorum.  Biz Yaşlılar Haftası olduğu için değil bu haftayı vesile kılarak bir arada olduk. Yaşlılık süreci kaçınılmaz bir süreçtir. Yaşlılık hepimiz için geçerli bir kavramdır. Yarın hepimiz sizin yerinizde olacağımız için sizlerin kıymetini her daim bilmeliyiz. Büyüklerin olduğu ortam her zaman için bereketlidir. Rabbim aramızda olmayan ve ebediyete kavuşmuş büyüklerimize rahmet eylesin. Biz YADEM bünyesi altında bin kişiden fazla yaşlı vatandaşımıza hizmet vermekteyiz. Bugüne kadar 30 bin yaşlımıza hizmet verdik. Ev temizliği, kişisel bakım, psikolojik destek, Taraklı Termal Otel tatili, fiziki bakım, Alzheimer takip cihazları, genel sağlık danışmanlığı, covid aşı desteği, fatura ödeme desteği, maaş çekim desteği, doğa yürüyüşleri gibi birçok hizmetlerle sizlerin hayatını kolaylaştırmaya ve güzelleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Kıymetli dualarınız bizlerle olsun
Yaşlıların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Başkan Yüce, “ Sevdiklerinize gül verin, eğer gülünüz yoksa gülüverin diye bir söz var. Bizler sizlere hem gül verdik hem gülüverdik. Sizlerin yüzünü güldürmek sizlerle bir araya gelip bereketlenmek bizler için çok değerli. Mevlam her zaman birbirimize sevgiyle ve muhabbetle bakmayı nasip etsin. Sizler bize rabbimin emanetisiniz. Size olan davranışlarımız yarın öbür gün ebediyete göçtüğümüzde bizlerin karşısına çıkacak.  Sizlerden tek isteğimiz ve tek arzumuz dualarınız. Bizler sizlere hizmet ederken mutluluk duyuyor ve sizin için projeleri hayata geçirirken heyecanlanıyoruz.  Biz bu işi tüm personelimizle birlikte zevkle yapıyoruz.  Bizim personelimiz sizlere evlat gibi hizmet etmek için varlar” ifadelerinde bulundu.