Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında açılışı gerçekleştirilen YADEM 2018’de de faaliyetlerine devam ediyor. Etkinlikler kapsamında 40 YADEM üyesi Taraklı’da doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Karataş, “Yaşlılarımız, gezilerin kendilerine psikolojik ve fizyolojik olarak çok iyi geldiğini ve YADEM’le birlikte Sakarya’mızın güzelliklerini tekrardan keşfettiklerini ifade etti” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi 2018’de de faaliyetlerine devam ediyor. YADEM Gezi Kulübü tarafından düzenlenen gezide 40 YADEM üyesi Taraklı’da doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Psikolojik ve fizyolojik olarak iyi geliyor
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YADEM Sorumlusu Ömer Faruk Karataş, “40 yaşlımız ile Taraklı ilçemizde doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Gezimizde; Taraklı merkez çarşı, 7 asırlık tarihi çınar ağacı, Sarıkız Türbesi, Kültür Müzesi, Yusuf Bey Cami ve Kurşunlu Cami’ye ziyarette bulunduk. Yaşlılarımız, gezilerin kendilerine psikolojik ve fizyolojik olarak çok iyi geldiğini ve YADEM’le birlikte Sakarya’mızın güzelliklerini tekrardan keşfettiklerini ifade etti” diye konuştu.