Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni dönem kayıtları yoğun bir şekilde devam ederken; çocukları ile kayıt işlemlerini tamamlamak üzere SGM’ye gelen velilere ‘Neden Sosyal Gelişim Merkezi?’ diye sorduk. İşte cevaplar:

Sosyal Anlamda Faydalı Çalışmalar
Pınar Balcı; “Çocuğumda SGM sayesinde bir gelişim olduğunu düşünüyorum. Burayla tanışmadan önce içine kapanık bir yapısı vardı. Çoğu vaktini televizyon ve bilgisayar ile geçiriyordu. Sosyal Gelişim Merkezi ile sosyal anlamda faydalı çalışmalar gerçekleştirmeye başladı. Bu yüzden çok memnunuz. Yeni dönem için de satranç ve gitar kurslarına kayıt yaptırdık. Çocuklarımız Sosyal Gelişim Merkezi ile gelişimlerini sürdürmeye devam ediyor.”

Sıcak Aile Yapısı
Elife Pamuk, “Geçtiğimiz dönem Bilgisayar ve İngilizce derslerine yazılmıştık. Bu dönem ise Bilgisayar ve Resim derslerine kayıt olduk. Sosyal Gelişim Merkezi çocuklarımız için olduğu kadar bizim için de çok önemli. Çocuklarımızın gelişimleri için böyle bir kurumun olması bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Aile yapısının bulunduğu bu sıcak ortamda çocuklarımızın öğrendikleri hayatları boyunca faydalı olacağına inanıyorum.”

Okulda Başarı Artıyor
Leman Kara, “Bu sene Sosyal Gelişim Merkezi’ne ilk defa geliyoruz. Çevremizdeki arkadaşlarımızdan burayla ilgili çok olumlu tepkiler aldık. Sosyal Gelişim Merkezi’nden hep övgüyle bahsettiler. Çocuklarının gelişimlerini, okul derslerindeki başarılarında burasının çok etkili olduğunu dile getirdiler. Bizde böyle bir hizmete kayıt yaptırarak çocuğumuzun gelişimine katkı sağlayalım istedik. İnşallah yeni eğitim dönemi hayırlı olur.”

Hizmet Teşekkürü
Emel Yıldız, “Sosyal Gelişim Merkezi aileler için büyük bir önem ifade ediyor. Ayrıca böyle güzel bir hizmetin ücretsiz olarak sunulması da bizleri memnun ediyor. Çocuklarımızın sosyal ve zihinsel hayatlarına bu tür merkezler önemli katkılar sağlıyor. Şehrimize böyle bir eğitim yuvasının kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”