Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Bir Bilene Soruyor” etkinlikleri yeni dönem ilk programında Türkiye Hafıza Şampiyonu Yunus Emre Karahan’ı ağırladı. Karahan, çocuklara hafıza teknikleri, akıl oyunları gibi birçok konuda bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Bir Bilene Soruyor” etkinlikleri yeni dönem ilk programında çocuklarla buluştu. Türkiye Hafıza Şampiyonu Yunus Emre Karahan’ın konuk olduğu ilk etkinlikte çocuklar eğitimden başarıya, hafıza tekniklerinden akıl oyunlarına kadar birçok konuda uzmanına sorularını sordular. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu’nun yanı sıra çok sayıda aile ve çocuklar katıldı. Program sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Beşel, günün anısına Yunus Emre Karahan’a çiçek takdim ederken Hafıza Şampiyonu Karahan ise çocuklar için kitaplarını imzaladı.

Çocuklar bir bilene sordu
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “Çocuklar Bir Bilene Soruyor” etkinlikleri yeni dönem ilk programında Türkiye Hafıza Şampiyonu Yunus Emre Karahan’ı ağırladı. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda SGM’li çocuklarla buluşan hafıza şampiyonu, beynimizi nasıl kullandığımız, hafıza teknikleri, akıl oyunları gibi birçok konuda bilgi paylaşımı yaparken, çocukların merak ettiği konulardaki sorularını cevapladı. Programımıza katılan Türkiye Hafıza Şampiyonu Yunus Emre Karahan ile salonu dolduran tüm ailelere ve çocuklara teşekkür ederiz” denildi.