“Tüm Sakarya’nın hizmetinde olacağız”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 31 Mart seçimlerinin ardından Sakaryalılara yönelik teşekkür mesajı paylaştı. 5 Nisan Cuma günü mazbatasını alan ve Büyükşehir Belediyesi’nde tebrikleri kabul eden Başkan Yüce, tüm Sakarya’nın hizmetinde olacağını belireterek, 31 Mart seçimlerinde gösterilen yakın ilgiden dolayı tüm Sakaryalı hemşerilerine teşekkür etti.

Sakarya’ya hizmet gerekir
Başkan Ekrem Yüce’nin teşekkür mesajı şu şekilde; “31 Mart seçimleri münasebetiyle göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı tüm Sakaryalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bize oy veren ya da vermeyen bütün hemşerilerimizin hizmetinde olacağımı ifade ediyor, hepinize saygılar sunuyorum. Sakarya; berekettir, hürmettir, kardeşliktir, izzettir ve Sakarya’ya hizmet gerekir. Bu anlayışla Sakaryamıza gece gündüz demeden hizmeti kendimize görev bilip, gereğini yapacağız” dedi.