Şehit İlhan Aras Caddesi ile Fatih ve Yıldıztepe Caddeleri kesişiminde yer alan kavşaklara monte edilen trafik işaret ve işaretçileri ile güvenli ulaşımlar hedefleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri güvenli ulaşımlar için trafik işaret ve işaretçilerini güzergahlara yerleştiriyor. Bu kapsamda Şehit İlhan Aras Caddesi ile Fatih Caddesi ve Yıldıztepe Caddesi kesişiminde yer alan kavşaklarda olabilecek kazaların önüne geçmek amacıyla çalışmalar yürütülüyor.

Güvenli yolculuklar
Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Yavuz Selim Caddesi’yle birlikte Şehit İlhan Aras Caddesi’nde de araç sayısı artış gösterdi. Dolayısıyla bölgede yatay ve düşey işaretleme çalışmaları gerçekleştirdik. Can ve mal kayıplarının önüne geçmek, güvenli ulaşımları sağlamak adına çalışmaya devam edeceğiz” denildi.