Büyükşehir Belediyesi Macera Parkı öğrencileri Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen lider tırmanış yarışmasına katıldı. Macera Park öğrencileri toplam 2 altın 1 gümüş madalya kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı öğrencileri, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen lider tırmanış yarışmasına katıldı. TDF Sakarya İl Temsilciliği ve okul sporları ile birlikte ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen yarışmada Büyükşehir öğrencileri 2 altın 1 gümüş madalya kazandı. Minik Kızlar kategorisinde Ecrin Berra Kayış ve Minik Erkekler kategorisinde Ali Sanlı birinci olurken, Küçük Erkekler kategorinde ise Enes Kadir ikinci oldu. Macera Park’tan yapılan açıklamada, “Türkiye Dağ Federasyonu tarafından düzenlenen lider tırmanış yarışmasında derece elde eden tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.