Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’nin bulunduğu alanı sıcak asfaltla buluşturduklarını ifade eden YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “10 bin metrekarelik alanda yaklaşık 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” dedi. Karapürçek Tırcılar Kooperatifi Başkanı Aydın Sert ise; yapılan çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerini sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Karapürçek Ahmetler Mahallesindeki Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’nin bulunan alan sıcak asfaltla buluşturuldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’nin bulunduğu alanı sıcak asfaltla buluşturduk. Hayırlı olsun” dedi.

2 bin ton asfalt
Akbulut, “Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarımızı başlattık. Keresteciler Sanayi Sitesi’nde tamamladığımız çalışmaların ardından Karapürçek Ahmetler Mahallesi’ndeki Tırcılar Kooperatifi’nin bulunduğu alanı da sıcak asfaltla buluşturduk. 10 bin metrekarelik alanda yaklaşık 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” dedi. Karapürçek Tırcılar Kooperatifi Başkanı Aydın Sert ise; “Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.