Terminal Kavşağı Düzenleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, şehir merkezindeki kavşaklarda düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Yazlık’taki kavşakta düzenleme çalışması yapan Fen İşleri ekipleri, şimdi de Terminal Kavşağı’nda düzenleme yapıyor. Yapılan çalışmalar sonunda Terminal Kavşağı daha da genişleyecek ve sinyalizasyon sistemi yeniden düzenlenecek. Terminal Kavşağı’ndaki çalışma hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Kamuoyumuzun da bildiği gibi şehir merkezimizdeki kavşaklarda düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Ulaşım Dairesi Başkanlığımız ile birlikte trafiği rahatlatmak adına yaptığımız bu çalışmalar halen devam ediyor. Ekiplerimiz şimdi de Terminal Kavşağı’nda çalışma yapıyorlar. İnşallah oradaki kavşağı daha da genişleteceğiz. O bölgedeki trafik daha da rahatlayacak. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah en kısa zamanda çalışmaları tamamlayacağız” dedi.